Bachelor in Management

Drømmer du om diplom fra en topp Internasjonal merkevareskole, som etterspørres av næringslivsledere? Da er Toulouse business School (TBS) noe for deg! Du skiller deg ut blant andre jobbsøkere, med både spansk og fransk diplom. I tillegg til å beherske engelsk flytende, viser du stor interesse og forståelse for internasjonalisering. Dine kunnskaper vil bli stadig mer etterspurt i vår globale verden, og vil bli din nøkkel til interessante og spennende jobber i fremtiden

Studere i to spennende byer!

Du kan velge mellom å studere i den trendy og aldri sovende kystbyen Barcelona, og/eller i Frankrikes mest populære studentby, Toulouse. Du kan også velge en kombinasjon.   Bachelor in Management  undervises ved begge campus i begge land. Du kan starte opp i Barcelona og avslutte i Toulouse, eller motsatt. Du kan i tillegg dra på utveksling i andre semester i det andre året, og kan velge blant 35 land i hele verden. Ved uteksaminering får du både spansk og fransk diplom, da det er samme program og samme skole i de to byene/campusene.

TBS er sertifisert  innenfor de tre internasjonale standardene: EQUIS, AMBA og AACB. Kun 1% av business skoler verden over er dette.   Dette verdsettes høyt av næringslivsledere

 

568b55d031583 Toulouse Campus Bachelor in Management 

Les om det 3 årige Bachelorprogrammet   ved Toulouse i  linken over

  Barcelona Campus Bachelor in management

Les om det 3 årige Bachelorprogrammet ved Barcelona campus i linken over

Når du uteksamineres får du både frask og spansk vitnemål.

 

Mer info om det treårige Bachelorprogrammet

Små klasser, kun 30 elever pr klasse. Dette gir tett oppfølging av hver elev, for å bedre lykkes  med studiet.

Profesjonelle lærere/proffesorerer, og tett kontakt med næringslivet i hele studieperioden. Dette gjør at prosjektoppgaver og undevisning er gjensidig relatert til det virkelige liv.

Internship etter hvert skoleår. Du skriver søknad med CV, må på jobbintervju mm før hver Internship periode. Jobbutplasseringen  er nært knyttet opp mot det faglige iunnholdet du lærer hvert år. Dette er en del av utdanningen.

Video fra TBS 

Skolen tilbyr også Karriere veiledning som en del av utdanningsprogrammet.

Se video om programmene